TV-2 på Harmonien
13-03-2019

TV-2 på Harmonien

13-03-2019


Hør sangene fra TV-2's nye studiealbuum - og deres største hits..Kun få billetter


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

20:00

TV-2's største hits - og en række nye sange på Harmonien i Haderslev


TV-2 er gået i studiet igen. Denne gang for at indspille deres 19. studiealbum med den legendariske producer Greg Walsh, som bandet efter mange års pause i samarbejdet har genoptaget forbindelsen med.

Det kan købes fra efteråre 2018, og resultatet af anstrengelserne vil blive præsenteret på en landsdækkende turne i starten af det nye år sammen med en perlerække af solide TV-2 hits fra de sidste 36 år.

Det, der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på, at bandet har givet sin stil en drejning mod det mere umiddelbare og rockede. ”Energien er i front”, siger bandet selv, med en vis klædelig jysk beskedenhed.

En af titlerne på det nye album er "Er vi glade eller hva’?". Sangen rejser spørgsmålet, om vi er dér hvor vi forestiller os vi skulle være – og hvis ikke, så hvorfor ikke, og hvordan kommer vi videre?

Det er store temaer, som der helst skal et voksent band som TV-2 og en underfundig og lyrisk forsanger som Steffen Brandt til at håndtere.

Det er det hverdagens lille vanvid, der kendetegner TV-2s sange. Paradokserne, set fra skæve vinkler, men altid fyret af med præcision, et smil i øjet og et smittende beat.

Når Steffen Brandt leverer sin pointer, er det med en udtale, der omhyggeligt smager på hvert enkelt ord. Man kan nyde hvert et sekund, men til forskel fra mange andre trubadurer, er der samtidig ren, rå og uforfalsket rock i de gamle drenge.

Koncerten kan opleves både på Harmonien i Haderslev og på Alsion i Sønderborg. Der spilles først et akustisk sæt med plads til snak og efter pausen et elektrisk sæt, hvor energien slippes løs.

Andre informationer

Dørene åbner:

Billetsalg:

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: