THE SHOW - a tribute to ABBA
10-03-2014

THE SHOW - a tribute to ABBA

10-03-2014 -


Stort ABBA tribute show med alle ABBAs største hits gennem tiderne. ”Absolutely the best ABBA since ABBA.” iflg. The Official International ABBA Fan Club


Sted

Broager Sparekasse Skansen

Koncerten starter

00:00

Stort ABBA tribute show i Broager Sparekasse SKANSEN

Sønderjysk Pigekors Juniorkor medvirker THE SHOW er det tætteste man kommer ABBA siden de 4 svenskere selv stod på alverdens scener og delte deres hits med deres begejstrede fans. THE SHOW - a tribute to ABBA - er et to timers udstyrsstykke. Det er en levende koncert, hvor man følger ABBA fra allerede før de vandt Det Internationale Melodi Grand Prix og hele vejen til den helt store internationale succes. Blandt disse store hits  finder man sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You, krydret med  flere overraskelser undervejs fra deres massive bagkatalog.

Året er 1974 i Brighton, England. Et samlet Europa har voteret og suverænt valgt Waterloo som den absolutte vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix for dette år. Her starter historien om legenden ABBA som med årene er blevet klodens mest sælgende pop gruppe efter The Beatles. Sangen Waterloo blev gennembruddet og hittet blev efterfulgt af en lang perle-række af hits på verdensplan. At ABBA ikke har turneret i årtier er ingen hemmelighed, så den fakkel bæres videre af THE SHOW, som har sat sig tungt på 1. pladsen som klodens bedste ABBA tribute show, i hvert fald hvis man skal tro den officielle internationale ABBA fanklub.

Dansk produceret, Svensk leveret…

THE SHOW så første gang dagens lys i 2001, hvor danske CSE Entertainment lagde grundstenene til imponerende 12 års uafbrudt show succes. Med ikke færre end 550 koncerter i 38 lande og over to millioner solgte billetter har THE SHOW, nu her 40 år efter Waterloo, skabt fornyet succes for ABBA’s musik. ”ABBA er verdenskendt og meget elsket, så fra starten har vi sigtet efter at skabe den perfekte illusion af det originale ABBA. Her på 40 års jubilæet kan man med THE SHOW opleve hvordan ABBA ville se ud i en 2014 version, med den nyeste teknologi og lys, og med den samme fantastiske lyd.” siger producent Kenneth Svoldgaard. Det understreges, at der ikke på nogen måde er tale om bare endnu en look-a-like-forestilling.

Det, der blandt andet gør THE SHOW unikt, er at det er lykkedes at matche de to yderst velsyngende ;og ganske ABBA-lignende sangerinder. Sammen deltog de i et af Sveriges største talent shows, hvor de tog sejren og senere verdensscenen med THE SHOW. ”En af de vigtigste elementer i at opretholde illusionen er at vi bruger svenske sangere i THE SHOW. De har en helt speciel accent som ikke kan kopieres. Når det handler om at være tro overfor ABBA’s unikke lyd, så går vi ikke på kompromis. Det skal være autentisk” fortsætter Kenneth Svoldgaard.

Originale musikere

Musikken i THE SHOW leveres af det svenske band Waterloo som bakkes op af The National Symphony Orchestra of London under ledelse af dirigent Matthew Freeman, som har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at øge originaliteten i showet, så gæsteoptræder minimum én af de oprindelige ABBA musikere i showet. På Danmarksturnéen kan publikum glæde sig til den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det oprindelige ABBA og assisterede Benny Andersson med kompositionen af I Do, I Do, I Do, I Do, I Do: ”Da jeg blev spurgt sagde jeg omgående ja til at være med i denne hyldest til ABBA, fordi THE SHOW er så godt som det er. Jeg nyder at hjælpe med at bringe musikken så tæt på ABBA som overhovedet muligt. Ville du tro mig hvis jeg sagde, at jeg nyder næsten mere at turnere og spille med i THE SHOW nu, end jeg gjorde med ABBA? ABBA’s musik er vokset på mig med årene og det har bevist sin kvalitet. Efter alle disse år er deres sange stadig levende og jeg nyder dem mere og mere.” siger Ulf Andersson.

ABBA har fortjent sin plads i musikhistorien og lever, her 40 år efter gennembruddet, stadig i bedste velgående med 2 millioner solgte plader om året.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: