Musik & Fis (Haderslev)
05-12-2013

Musik & Fis (Haderslev)

05-12-2013 -


Finn Nørbygaard og Jette Torp genopliver deres store succes MUSIK & FIS, som trækker lige meget på deres komiske talenter som på deres enorme musikalitet.


Sted

Harmonien Haderslev

Koncerten starter

00:00

Gode ting kommer, til dem der venter

Jette Torp og Finn Nørbygaard genopliver et af de mest succesfulde shows, Musik & Fis, som i 90'erne slog dem fast, som et ideelt makkerpar på scenen. Det opdaterede show - Musik & Fis 2 - giver publikum mulighed for - for første gang i 20 år - at gense og genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard sammen på scenen.

En af hemmelighederne bag MUSIK & FIS’ bemærkelsesværdige succes i 90’erne er den unikke humor og det fine musikalske samspil, som Jette Torp og Finn Nørbygaard stod for, i skøn forening. Mere end 180 shows blev det til, men trods den overvældende succes besluttede de sig bagefter for, at gå hver til sit. Finn Nørbygaard fortsatte med oneman shows, film og TV, mens Jette Torp skabte sig en karriere som sanger, skuespiller og entertainer. Det viste sig dog at Musik & Fis havde sat sig varige spor hos et begejstret publikum. De elskede sketchen om skolelæreren Chiquita, der ikke længere ville kaldes bananen, sangen Don’t cry for me Argentina udsat for Finns maleriske folkeopstand og Jette Torps forrygende Tina Turner parodi.

En så solid succes ændrer man helst ikke for meget på, men 20 års yderligere erfaring fra scenerne og ikke mindst fra livet, har bibragt showet nye kvaliteter, nye facetter og nye vanvittige gags - serveret til sød musik. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at Kultur i Syd atter henter den dynamiske duo og dens velspillende orkester, under ledelse af Klaus Wunderhits, til Haderslev.

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Jes:    +45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Ringridervej 89
6400 Sønderborg

CVR.nr.: 28065221

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: