ABBA The Show
07-04-2024

ABBA The Show

07-04-2024 - Billetsalg starter: 25-11-2022 kl.10:00


Stort ABBA tribute show vender tilbage til Sønderjylland.


Pris

325 kr. / 375 kr. / 425 kr.

Sted

Sydjysk Sparekasse Skansen, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Stort ABBA tribute show i Sønderborg


”THE SHOW – a tribute to ABBA” er det tætteste man kommer ABBA, siden gruppen med de 4 svenskere trak sig tilbage efter en fantastisk karriere. Den 7. april 2024 hyldes de ved en koncert i Sønderborg.

Anledningen er ABBAs 50 års jubilæum. Eventyret startede den 4. april 1974 i Brighton, England, da ABBA vandt Europæisk Melodi Grandprix med sangen Waterloo. Herefter fulgte et pladesalg af historiske dimensioner, kun overgået af the Beatles.

”THE SHOW - a tribute to ABBA” er et to timers udstyrsstykke. Det er en levende koncert, hvor man følger ABBA hele vejen gennem deres karriere. Striben af hits, der spilles, omfatter sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You, krydret med flere overraskelser undervejs fra ABBA’s kolossale sangskat.  

Det er lykkedes at matche Agnetha og Anni-Frid fra ABBA på både udseendet og stemmerne, så illusionen er komplet. Som de øvrige sangere er de også svenske, så de engelske sange synges med den helt autentiske svenske accent.

Man er ikke gået på kompromis i bestræbelserne på at være tro overfor ABBA’s unikke lyd. Publikum kan se frem til at møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson, som har været med til at indspille ABBAs seneste album Voyage, og han har turneret med de originale ABBA medlemmer Björn & Benny. Desuden har Lasse Jonsson deltaget i indspilningerne af filmene Mamma Mia og Mamma Mia! Here We Go Again.

At det endnu engang er lykkedes at skaffe ”THE SHOW – a tribute to ABBA” til landsdelen er lidt af et scoop. Forestillingen så første gang dagens lys i 2001 og har siden turneret med over 800 koncerter i 5 kontinenter og 50 lande og solgt over 2 millioner billetter. Hele to gange har det besøgt Royal Albert Hall i London og 3 gange har det været på plakaten i Hollywood Bowl i Los Angeles. I Sao Paolo i Brasilien samlede showet 70.000 mennesker til en enkelt forestilling og da det optrådte i Køln, blev der solgt over 100.000 billetter.

Koncerten spilles i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg og er arrangeret af Kultur i Syd i samarbejde med Broager Sparekasse Skansen.

Andre informationer

Billetsalg starter: 25-11-2022

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: Ticketmaster

Salgsstederne

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: