Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert
17-10-2024

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert

17-10-2024 - Billetsalg starter: 14-09-2023 kl.10:00


Jonah Blacksmith vender tilbage med deres Film-Koncert i ny udgave. Her giver de en live koncert bygget op omkring en spændende fortælling på det store lærred.

*** UDSOLGT ***


Pris

Fra 250,- kr. til 350,- kr.

Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Udsolgt

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert på Alsion


Folk-rock bandet Jonah Blacksmith kan noget helt særligt. De gjorde det i 2018, og de gør det igen på Alsion i 2024, når de vender tilbage med deres nye Film-Koncert, hvor de giver en live koncert bygget op omkring en spændende fortælling på det store lærred.

Dermed binder Jonah Blacksmith medierne sammen og involverer tilskueren i en fortælling, som er styret af forsangeren, understøttet af hele bandet på 7 mand og centreret omkring billeder og filmklip, som løber over filmlærredet.

Jonah Blacksmith har rødder i det nordjyske og historien tager udgangspunkt i gamle dage i Thy, hvor smeden spillede banjo med sine børnebørn, der svarede igen med grydelåg og skeer. Tre af børnebørnene udgør i dag kernen i Jonah Blacksmith, som på få år har avanceret via plejehjemskoncerter til Roskildefestivalen og andre af landets største koncertscener. Filmkoncerten er en audiovisuel oplevelse langt ud over det sædvanlige. Den hylder den ægte, håndspillede musik og bandets musikalske rødder.

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at når filmen går hånd i hånd med sangene, kan den røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af - om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker”, udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup, og fortsætter:

“Vi har virkeligt glædet os meget til at tage filmen op igen, og vi er allerede i fuld færd med at skabe en ny version 2024. Det blir rigtigt godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen!”

Jonah Blacksmith består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Andre informationer

Billetsalg starter: 14-09-2023

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: Ticketmaster

Salgsstederne

Køb billet

Billetstatus: UDSOLGT

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: