Malte Ebert
25-10-2024

Malte Ebert

25-10-2024 - Billetsalg starter: 01-11-2023 kl.10:00


Oplev Malte Ebert alias "Gulddreng" når han kommer til Alsion med sit nye show: "Gennemsnitsdansker".


Pris

275, 325 og 375 kr. incl. gebyr

Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

21:00

Nyt show med Malte Ebert: "Gennemsnitsdansker"


Pop-idolet ”Gulddreng” var årets hit og en stor gåde, da han i 2016 erobrede landets musikscener og publikums opmærksomhed. Men da masken faldt og Malte Ebert foldede sig ud, afslørede han en bred vifte af talenter, som i dag er med til at definere en af vor tids mest underholdende performere.

Den 25. oktober 2024 går han på scenen på Alsion, Sønderborg, med sit nye show: ”Gennemsnitsdansker”.

I 2023 turnerede Malte Ebert landet rundt med showet ”Mellem Himmel & Jord”, men i 2024 får han mere solid grund under fødderne, når han stikker en finger i jorden og fyrer sine mange pop-hits af med afsæt i danskerne og alt det, der definerer os.

Selv er Malte Ebert bestemt ingen gennemsnitsdansker. Han skriver sange, der rykker. Han provokerer, driller, begejstrer og udfordrer publikums holdninger. Alt samme gennem godt musikalsk håndværk og med et lunt glimt i øjet.

Med ironisk selvdistance og skarpe observationer sætter Malte Ebert luppen på danskerne, som de er flest. I sit nye show bryder han grænserne mellem koncert, comedy, talkshow og sitcom. Han kommer helt ind under huden på publikum, men skåner heller ikke sig selv. Det bliver en intens oplevelse, storslået og uforudsigelig – med masser af populære hits.

Da Gulddreng kom ud af sin forklædning, rakte han ud efter mange andre genrer end main-stream pop. Blandt meget andet har han ved børnenes MGP spillet ”Hvor blev du af?”. Til TV-programserien ”Min Sang til Danmark” skrev og sang han ”Kun Med Dig”, og til julekalenderen ”Julehjertets Hemmelighed”. Hendes Majestæt Dronningen fik også en sang af Malte Ebert: ”Kalde Dem For Du?” og fodbold Danmark fik ”Den (U)officielle VM-sang”.

Oven i alle disse projekter gav Gulddreng alias Malte Ebert koncerter for fulde huse og peakede på radio og streamingtjenesterne. Det gav ham noget at tænke over og lyst til at bygge et nyt show op:

”Jeg lærte så meget i processen med at skrive, øve og fremføre mit sidste show. Nu kribler det i fingrene efter at bruge alt det, som jeg har lært, i et helt nyt show. Et show, der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.”
 

Andre informationer

Billetsalg starter: 01-11-2023

Dørene åbner: 20:00

Billetsalg:

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: