Mini Festival
17-08-2024

Mini Festival

17-08-2024 - Billetsalg starter: 22-09-2023 kl.10:00


Mini Festival fra frokost til sen aften med en række store danske navne: Page Four, USSEL, Tessa, Ude af Kontrol, Saveus og Kato.
*** Få billetter tilbage ***


Pris

500,- kr. eller partoutkort

Sted

Mølleparken, Sønderborg

Koncerten starter

13:00

En stribe hotte danske pop- og rock-navne 17/8


Hele 6 varme navne samme dag og på samme billet i Mølleparken, Sønderborg, er et særsyn. Men det er hvad publikum kan glæde sig til i den kommende sommer. Det sker den 17. august 2024, hvor Rock i Mølleparken byder på en Mini-festival med en række stærke danske navne, som alle er oppe i tiden.

Til Minifestivalen bliver det muligt at forlade pladsen og komme ind igen mod et gebyr. Det bliver nemlig muligt at købe et armbånd for 100 kr., der giver fri adgang til pladsen hele dagen. Armbåndet købes ved indgangen kontant eller på mobilepay (købes når du/I vil ud fra pladsen første gang, så vi undgår at skabe kø).


Page Four er tilbage igen - ca. kl. 13:00
”Vinder”, ”Dig og Mig – Magi i Luften” og ”Fucking Smuk” var nogle af de numre, der blev råspillet, da det vildt populære boy-band Page Four tog Danmark med storm. Så tog de en pause, men i 2024 er de tilbage med nye sange, ny energi og lyst til at sparke mini-festivalen godt i gang.

USSEL fortsætter festen - ca. kl. 14:45
Rapper og skuespiller USSEL aka Emil Mercedes Baadsgaard er tilbage i Sønderborg, hvor han voksede op. I 2023 dukkede han op på scenen i Mølleparken, men denne gang kommer han med fuldt band. I 2022 vandt han Karrierekanonen i DR med begrundelsen, at han suger publikum ind i sit univers, hvor det er tilladt at have følelser og at tale om dem. Hvis han mangler energien og modet dertil, optræder han gerne udklædt som superhelt. Så kører det!

Tessa går på scenen - ca. kl. 16:30
Det nye navn indenfor rap og freestyle hiphop er Tessa. Hun giver dig en ærlig, vild og direkte performance med masser af rå energi og attitude. Sexet og temperamentfuld slynger hun de store følelser ud over scenekanten og giver publikum og sig selv en kæmpe oplevelse.

Ude af Kontrol giver den gas - ca. kl. 18:15
Den dynamiske trio tager i 2024 deres koncerter et skridt op i hårdtpumpet energi og vildskab. Senest har Ude af Kontrol overgået alles forventninger med en totalt udsolgt tour i foråret 2023. De lagde også landets festivaler ned i sommeren 2023, hvor deres hårdtpumpede energi underholdt tusindvis af festivalgæster - specielt Bøgescenen på Smukfest var en uforglemmelig aften. Hverken deres rap rytmer eller teksterne er for sarte sjæle, så glæd dig og frygt det værste.
 
Saveus genvinder kontrollen - ca. kl. 20:00
Martin fra X-Faktor vendte som Saveus tilbage til musikscenen i 2015 med hittet ”Levitate Me” og er i dag et af de stærkeste koncert navne. Han har åbnet på Roskilde Festivalens Orange scene, optrådt på Smuk Fest og været øverst på plakaten i Royal Arena. Gaffas anmelder betegner hans musik som ”storladen vellyd”, og anmeldte titelnummeret fra 2022 albummet ”Rainman” med ordene ”bedste og mest sjælfulde nummer til dato”.

Kato bærer festen ind i sommernatten - ca. kl. 21:45
Efter en lang dag fuld af musik og stemning tage KATO publikum med på en rejse ind i klub musikkens intense stemning og inciterende rytmer. Med års erfaring som DJ, producer, mixer, remixer, sangskriver og sanger i Danmark og internationalt er han den rette, til at give oplevelsen i Mølleparken en ekstra dimension, som man kan leve højt på i lang tid derefter.

Mini-festivalen er med på partoutkortet til Rock i Mølleparken 2024, men er også tilgængelig ved køb af en endags billet til 500,- kr.

Andre informationer

Billetsalg starter: 22-09-2023

Dørene åbner: 18:00 (5/5 dog kl. 17) Mini Festival: ved frokosttid

Billetsalg:

Køb billet

Billetstatus: Kun få billetter tilbage

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: