Soweto Gospel Choir
30-11-2024

Soweto Gospel Choir

30-11-2024 - Billetsalg starter: 29-02-2024 kl.10:00


Det verdenskendte og stort opsatte Soweto Gospel Choir fylder luften med Afrikanske rytmer og gospel sang, når deres nye show ”HOPE” kommer til i Sønderborg.


Pris

300, 350 og 375 kr. incl. gebyr.

Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Afrikanske rytmer i Alsions koncertsal


Det verdenskendte og stort opsatte Soweto Gospel Choir fylder luften med Afrikanske rytmer og gospel sang, når deres nye show ”HOPE” kommer til i Sønderborg.

Koret blev dannet i den fattige bydel Soweto i Sydafrika i 2003 i kølvandet på apartheidstyrets fald. Deres energiske optræden gav håb om en lysere fremtid og var med til at forankre nye tider i nationale traditioner og værdier.

Aftenens show er en hyldest til den sydafrikanske frihedsbevægelse, til Nelson Mandela, som voksede op i Soweto og til ærkebiskop Desmond Tuto, som indtil sin død var korets protektor.

Showet indledes med en række af de sange, der inspirerede frihedsbevægelsen i Sydafrika i dens første vanskelige tid og som gav den nye nation håb om en lysere og mere retfærdig fremtid.

Senere i koncerten skifter koret fokus til kampen i USA for ligestilling, og giver fantastiske nye versioner af ikoniske sange af Billie Holiday, James Brown, Otis Redding, Curtis Mayfield og ikke mindst Aretha Franklin. Bølgerne vil gå højt, denne aften, og vil brænde sig fast i erindringen for sin energi, sin positivitet, danserne, kostumerne, farverne og fremfor alt et stort kor, der synger lige fra hjertet.

Soweto Gospel Choir startede ydmygt, men har siden taget verden med storm. Gennem mere end 20 år har koret turneret over det meste af verden og sunget med stjerner som Stevie Wonder, Celine Dion, U2, Beyoncé, Red Hot Chili Peppers, Diana Ross, Josh Groban og mange flere.

Undervejs er koret blevet tildelt hele 3 Grammyer, senest i 2019, hvor det vandt i kategorien ”Best World Music Album” med ”Freedom”.

Andre informationer

Billetsalg starter: 29-02-2024

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg:

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: