Piaf The Show
27-03-2025

Piaf The Show

27-03-2025 - Billetsalg starter: 21-03-2024 kl.10:00


"Piaf The Show" er en fortryllende forestilling, der hylder livet og arven efter den legendariske franske sangerinde Edith Piaf.


Pris

395, 365 og 325 kr. incl. gebyr.

Sted

Alsion, Sønderborg

Koncerten starter

20:00

Piaf The Show hylder legendariske Èdith Piaf


Alsion byder på franske chansons i verdensklasse, når ”Piaf The Show” gæster Sønderborg og hylder sangfuglen over alle, Èdith Piaf.

Édith Piaf var en af de mest ikoniske og internationalt berømte franske sangstjerner nogensinde. Hun startede sin karriere som varieté- og koncertsangerinde og huskes især for evergreens som "La vie en rose", "Non, je ne regrette rien" og "Milord". Hun var en personlighed ud over det sædvanlige, inspirerede andre sangskrivere og var mentor for mange unge kunstnere.

Godt 60 år efter hendes død vækkes Édith Piafs fantastiske sange til live på Alsion med ”Piaf The Show” - det største franske show de senere år, som har turneret verden over og høstet fabelagtige anmeldelser.

Med over 600 forestillinger i flere end 50 lande og godt en million solgte billetter har ”Piaf The Show” udbredt arven fra Edith Piaf til nye generationer verden over. Skabt og instrueret af Gil Marsalla, er ”Piaf The Show” beskrevet som ”Det Smukkeste Hyldestshow Nogensinde Produceret Om Edith Piafs Karriere” af hendes venner og kolleger, heriblandt hendes sekretær Ginou Richer, og kollegerne Charles Dumont og Charles Aznavour.

Som showets stjerne og fortolker af Piafs sange optræder Nathalie Lermitte, som selv har en lang karriere som sangerinde. Hun begyndte som barnestjerne og har siden været øverst på plakaterne på de franske scener.

Showet er en videreudvikling af ”Piaf Le Spectacle”, som blev udsolgt både i Carnegie Hall i New York og på Olympia i Paris.

I to dele på hver 45 minutter fortæller ”Piaf The Show” historien om Édith Piafs karriere gennem hendes uforglemmelige sange, båret frem af en original scenografi, der rummer projektioner af unikke billeder af Édith Piaf – billeder, der aldrig har været vist før.

Andre informationer

Billetsalg starter: 21-03-2024

Dørene åbner: 19:00

Billetsalg: Billetten.dk

Køb billet

Du er velkommen til at skrive til os

Vi gør opmærksom på, at jf. gældende GDPR-regler slettes din henvendelse for bestandigt, når henvendelsen er færdigt behandlet.

Kultur i Syd.

Kontakt

Telefon
Eventmanager Ida Ketelsen Hansen:
+45 2190 9880

Direktør Jes Johansen:   
+45 4034 4873

Mail
Kultur i Syd
info@kulturisyd.dk

Adresse
Mølleparken 4
6400 Sønderborg

Nyhedsbrev

Få nyt om vores koncerter tilsendt ved tilføjelser i programmet

Nyhedsbrev Samtykkeerklæring
Jeg giver mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra Kultur I Syd.

Afmeld nyhedsbrev

 

Du kan her opsige dit abonnement på nyhedsbreve fra Kultur i Syd.
Fortryder du, kan du altid tilmelde dig igen.

Hvis du blot ønsker at skifte e-mail adresse, afmelder du først den gamle, hvorefter du tilmelder den nye.

E-mail:
I want to unsubscribe: